Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Techirghiolul savurează succesul: Mihai Dragomir e premiantul „Chefi la Cuțite”!

Techirghiolul a avut prilejul de a sărbători o performanță deosebită în domeniul gastronomiei. Mihai Dragomir, un talentat tânăr din orașul nostru, a câștigat concursul național „Chefi la Cuțite”, aducând mândrie și recunoaștere comunității noastre.

În semn de apreciere pentru această reușită, Mihai a fost invitat la Liceul Teoretic din Techirghiol, unde a avut loc o ceremonie specială în cadrul laboratorului de gastronomie, recent echipat cu aparatură modernă. La eveniment au participat atât elevii liceului, cât și distinși invitați, printre care domnul Inspector General, Sorin Mihai, un prieten adevărat și susținător al tuturor copiilor din județ.

Mihaiță, cum este cunoscut de prieteni și familie, s-a dovedit a fi un adevărat exemplu pentru tinerii din Techirghiol. Determinarea și pasiunea sa pentru arta culinară demonstrează că visele pot deveni realitate prin muncă și dedicare. Prezența sa a fost o sursă de inspirație pentru elevi, care au avut ocazia să discute cu el și să afle secretele succesului său.

„Succesul lui Mihai este un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate. El ne arată că, indiferent de unde pornim, cu perseverență și ambiție putem atinge cele mai înalte culmi,” a declarat primarul Iulian Constantin Soceanu.

În încheiere, i s-a urat mult succes în cariera sa promițătoare, cu speranța că va continua să inspire și să motiveze tinerii pasionați de gastronomie. Techirghiolul își exprimă recunoștința și sprijinul pentru Mihai Dragomir, un adevărat ambasador al orașului nostru.

Felicitări, Mihai, și la cât mai multe realizări remarcabile!

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!