Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Iubește-ți Orașul! este proiectul care a deschis seria manifestarilor din aceasta vara la Techirghiol.

Un proiect lansat de organizatorii Festivalului de Artă din Techirghiol – Asociația Drag de Artă, finantat de Ordinul Arhitecților Români, caruia li s-au alăturat un partener cu experiență și expertiză – brand-ul Cronicari Digitali prin Asociația Human Made Art, Consiliul Județean Constanța, Primăria Orașului Techirghiol si Asociația culturală Jean Constantin.

Ce însemnă Iubește-ți orașul? Un îndemn la care au răspuns peste 30 de creatori de conținut digital, oameni cu perspective inovatoare, ce au participat ieri la un tur ghidat pentru a descoperi edificiile de poveste vechi și noi ale orașului. În cadrul evenimentului Heritage InstaMeet – edificii care nu sunt în mod normal vizitate de publicul larg si-au deschis porțile pentru ca povestea și istoria lor să pătrundă în spațiul digital.

Turul ghidat Iubește-ți Orașul împreună cu toate secretele sale va fi deschis publicului larg în mod gratuit în perioada 24-27 august 2023 în cadrul Festivalului de Artă din Techirghiol grație proiectului cu același nume finanțat de Ordinul Arhitecților Români prin Timbrul de Arhitectură, Primăria Orașului Techirghiol și Asociația Drag de Artă.

INFO si FOTO: Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!