Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Astăzi, comunitatea noastră școlară a avut onoarea de a participa la ceremonia de deschidere a noului an școlar 2023-2024. Cu inimile pline de entuziasm, elevii au pornit într-o nouă călătorie în lumea educației, având ca reper rezultatele remarcabile obținute în anul școlar anterior.

Anul trecut a fost unul deosebit pentru comunitatea noastră școlară. Cu mândrie, s-a anunțat că procentul de promovare la examenul de bacalaureat a fost deosebit de bun, cu un impresionant 75%. Această realizare reflectă angajamentul și eforturile susținute ale cadrelor didactice și ale colegilor lor.

Nu doar examenul de bacalaureat a fost un succes notabil; procentul de promovare la examenul de capacitate a fost, de asemenea, un solid 70%. Aceste cifre impresionante sunt o dovadă a calității educației pe care o oferim aici la Techirghiol.

În semn de recunoștință și apreciere pentru eforturile depuse și pentru rezultatele excelente obținute la examenul de bacalaureat, precum și la olimpiadele județene și naționale, Primăria și Consiliul Local Techirghiol au acordat premii speciale. Aceste premii reprezintă recunoașterea meritată a excelenței și a perseverenței elevilor noștri.

Primarul Iulian Constantin Soceanu și-a exprimat susținerea deplină pentru comunitatea noastră școlară și pentru proiectele educaționale pe care le vor derula în noul an școlar: „Suntem determinați să continuăm să oferim o educație de calitate și să promovăm excelența în învățământ.”

Le dorim tuturor elevilor un an școlar plin de reușite și satisfacții!

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!