Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Orașul Techirghiol a sărbătorit finalizarea proiectului ambițios „Modernizare și Extindere Teatrul de Vară și Reabilitare Trotuare Zona Adiacentă”. Conferința de încheiere, desfășurată astăzi, a marcat finalul cu succes al tuturor activităților legate de acest proiect de amploare.

Cu o valoare de peste 7,7 milioane de lei, proiectul de reabilitare a Teatrului de Vară „Jean Constantin” a transformat Techirghiolul într-un punct de referință culturală în județul Constanța. Astăzi, orașul se mândrește cu cel mai nou și bine dotat teatru de vară din zonă, marcând un pas semnificativ în dezvoltarea sa culturală.

Prin această inițiativă, capacitatea Teatrului de Vară a fost crescută cu 25%, ajungând la impresionanta cifră de 612 locuri. De asemenea, a fost reabilitată zona pietonală adiacentă pe o suprafață generoasă de 1.312 metri pătrați. În cadrul proiectului, a luat naștere o clădire administrativă nouă, care adăpostește acum Biblioteca Orășenească, devenind un punct de întâlnire culturală în inima orașului.

Primarul Techirghiolului, Iulian Constantin Soceanu, a adus un sincer mulțumesc consilierilor locali care au sprijinit proiectul prin votul lor hotărâtor. Echipa de implementare din cadrul Primăriei Techirghiol, constructorul SC ABC Val, proiectantul SC Exstrudes Studio Srl și consultantul SC Eurostep Srl au fost apreciați pentru eforturile lor remarcabile și contribuția la succesul acestui proiect de anvergură.

Astfel, astăzi devine o dată memorabilă în istoria culturală a orașului Techirghiol, marcând o transfigurare spectaculoasă și consolidând poziția sa pe harta culturală a județului Constanța. Noua față a Teatrului de Vară „Jean Constantin” nu este doar o transformare a arhitecturii, ci și un simbol al angajamentului și colaborării comunității în realizarea unor proiecte de importanță majoră.

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!