Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

În Techirghiol, un nou centru medical se pregătește să își deschidă porțile în a doua jumătate a anului 2024. Va fi inaugurat Dialex Medical Center, marcând o investiție privată semnificativă care va servi nevoile de sănătate ale locuitorilor din această zonă. Situată în imediata apropiere a Primăriei Orasului Techirghiol, această nouă clinică își propune să ofere servicii medicale de înaltă calitate și să devină un punct de referință în domeniul asistenței medicale.

Cu un accent deosebit pe calitatea serviciilor, Dialex Medical Center va găzdui cabinete medicale moderne, dotate cu echipamente de ultimă generație, săli de tratament spațioase și un laborator de analize complet echipat. De la consultații generale până la investigații specializate, centrul medical va oferi o gamă largă de servicii pentru a acoperi diversele nevoi medicale ale comunității.

Printre specialitățile medicale disponibile se numără cardiologia, pediatria, chirurgia pediatrică și ortopedia, diabetul zaharat și nutriția, endocrinologia, obstetrica-ginecologia, gastroenterologia, neurologia, urologia, nefrologia, hematologia, psihiatria, medicina muncii și stomatologia, inclusiv servicii specializate pentru copii.

Un aspect remarcabil al Dialex Medical Center este accesibilitatea serviciilor sale. Majoritatea procedurilor și consultațiilor pot fi accesate cu ușurință și în baza unui simplu bilet de trimitere. Această abordare reflectă angajamentul clinicilor de a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate, în timp ce menține oportunități de acces pentru toți cei care au nevoie.

Inaugurarea Dialex Medical Center marchează un moment deosebit pentru comunitatea din Techirghiol, aducând speranță și asigurându-i pe locuitori că sănătatea și bunăstarea lor sunt o prioritate. Cu o echipă de profesioniști dedicată și facilități de vârf, această nouă clinică promite să devină un pilon de încredere în peisajul medical al orașului, consolidându-și rolul de protector al sănătății publice și de furnizor de soluții medicale de încredere pentru generațiile viitoare.

Info: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!