Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

La sfarsitul acestei saptamani se va desfasura la Techirghiol evenimentul „Cross-ul Lacului Techirghiol si spectacol in aer liber”.

In cadrul acestui eveniment vor avea loc urmatoarele activitati.

VINERI, 10 SEPTEMBRIE 2021, va fi o zi dedicata celor mai mici locuitori ai orasului, prin organizarea unor evenimente in cadrul „Cross-ului Lacului Techirghiol”, in proiectul „Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear și a activităților recreative în stațiunea balneară Techirghiol”.

Incepand cu ora 09.00 vor fi organizate pe faleza Lacului Techirghiol concursuri de alergare, de biciclete si role.

Tot vineri, la Clubul Nautic, incepand cu ora 09.00, vor demara manifestarile dedicate „Festivalului Nautic al Lacului Techirghiol”.

SAMBATA, 11 SEPTEMBRIE 2021, incepad cu ora 16.00, la scena amplasata in Piateta 1 Decembrie 1918, vor fi premiati seniorii orasului Techirghiol care au implinit varsta de 85 de ani si cuplurile care aniverseaza 50 de ani de casatorie.

Dupa premiere, incepand cu ora 17.00 si pana la ora 21.00, va fi organizat un spectacol la care vor participa Raoul, Gabriel Dorobatu, Catalin Crisan si Elena Gheorghe, un spectacol prezentat de Ionut Dulgheriu.

Cu acest eveniment vom incheia sezonul estival 2021, astfel ca va asteptam in numar cat mai mare sa ne bucuram impreuna. Evenimentele se vor desfasura cu respectarea HG 636/10.06.2021, pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Info via Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!