Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Ziua de 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, nu va trece nemarcata in acest an. Primaria Orasului Techirghiol a organizat in cadrul proiectului “Valorificarea potențialului balnear și turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare”, finantat cu fonduri europene, evenimentul „Dor de Sanatate”, dedicat zilei de 1 Iunie care va fi diferita fata de anii trecuti.

Avand in vedere avertizarile de cod portocaliu de ploaie, Primaria a fot nevoita sa schimbe locatiile de desfasurare.Astfel, maine cu incepere de la ora 9.00 pana la ora 10.30, copiii de la gradinitele din oras sunt invitati alaturi de educatori la sala de sport a Liceului Teoretic „Emil Racovita”, sa petreaca intr-un loc special amenajat, un mic parc de distractii, cu animatori, topogane gonflabile, ateliere de pictura faciala si sa se plimbe cu trenuletul pus la dispozitie de organizator.Incepand cu ora 11.00 si pana la ora 12.30, tot la sala de sport a liceului sunt asteptati copiii de la clasele pregatitoare insotiti de invatatori.

A doua locatie unde copiii vor petrece ziua de 1 iunie este la Complexul Sportiv Sparta Techirghiol. Incepand cu ora 9.00 pana la 10.30, in cel de-al doilea parc de distractii organizat cu animatori, topogane gonflabile si ateliere de pictura faciala se vor bucura copiii de la clasele I-a si a II-a, iar incepand cu ora 11.00 si pana la ora 12.30 copiii de la clasele a III-a si a IV-a. Bineinteles ca nu va lipsi plimbarea cu trenuletul.De la ora 13.00 si pana la ora 14.30, tot la Complexul Sportiv Sparta Techirghiol, sunt asteptati copiii de la clasele a V-a si a VI-a, iar de la ora 15.00 elevii claselor a VII-a si a VIII-a.

Tot maine, cu ocazia zilei de 1 iunie, Primaria orasului Techirghiol in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si CS Ciclism Bilal 2000 Constanta va organiza Cupa Marii Negre pentru copii cu varste intre 5 si 14 ani. Un al treilea eveniment, dedicat tot copiiilor, este organizat de Clubul Sportiv Sparta Techirghiol. Este vorba despre Cupa 1 Iunie la minifotbal pentru copiii din categoriile de varsta 2010 – 2012 si 2013 – 2015.

Un alt eveniment, organizat tot in cadrul proiectului finantat cu fonduri europene, incepand cu ora 11.00, la Gradina Botanica din Techirghiol va avea loc simpozionul „Dor de Sanatate”. Un simpozion medical la care vor lua cuvantul medici de la Sanatoriul Balnear Techirghiol, care vor vorbi despre proprietatile curative ale namolului si a apei din Lacul Techrighiol, si are ca scop promovarea unitara si complementara a Statiunii Balneare Techirghiol.

(anunt si fotografii preluate de pe pagina de socializare Primaria Techirghiol)


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!