Îți place? Click aici să îi dai SHARE!


În inima pitorescului Techirghiol, se desfășoară un proiect amplu de reabilitare a unei clădiri istorice de o importanță deosebită pentru comunitatea locală. Vila Papusica, fostul sediu al Primăriei, își recapătă strălucirea și importanța în cadrul proiectului „Reabilitare, anvelopare și consolidare imobil primărie Oras Techirghiol”.

Cu o vechime de peste 100 de ani, această clădire emblematică se află într-un proces meticulos de restaurare, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de peste 6,5 milioane de lei. Scopul acestui proiect ambițios este de a transforma vechiul sediu al Primăriei într-un spațiu administrativ modern și funcțional, adaptat nevoilor actuale ale comunității.

Reabilitarea Vilei Papusica nu este doar o intervenție arhitecturală, ci și o reafirmare a valorilor culturale și istorice ale orașului Techirghiol. La finalizarea lucrărilor, clădirea va deveni un punct de reper în peisajul urban, oferind cetățenilor un loc central unde să acceseze serviciile publice necesare.

Acest proiect reprezintă un pas important către consolidarea infrastructurii administrative a orașului și creșterea calității vieții locuitorilor. Prin revitalizarea și revalorizarea patrimoniului arhitectural, comunitatea își asigură un viitor durabil și prosper.

Vezi video oferit de Primaria Techirghiol!


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!