Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Într-un decor pitoresc, în inima orașului Techirghiol, s-a desfășurat în perioada recent încheiată „Festivalul Chiftelutelor și al Pastramei – Bucuriile Toamnei”. Acest eveniment a fost organizat cu măiestrie de către Uniunea Democrată Turcă din România, în parteneriat cu Primăria Orasului Techirghiol și a adus împreună producători din diverse colțuri ale țării pentru a sărbători bucuriile toamnei într-un mod cu totul special.

Vezi mai multe imagini pe Statiunea Balneara Techirghiol Facebook Page!

Festivalul a fost un adevărat paradis culinar, aducând la un loc o varietate impresionantă de produse tradiționale și de sezon. Unii dintre cei mai talentați producători din regiuni precum Voinesti, Dambovita, Ramnicul Sarat, Buzau, Sighetul Marmatiei, Bran, Ceamurlia de Sus, Vrancea, Murfatlar și Bucuresti au venit aici pentru a-și împărtăși pasiunea pentru gastronomie și pentru a oferi vizitatorilor o experiență culinară de neuitat.

Vizitatorii au putut degusta fructe proaspete și colorate, legume pline de savoare, produse afumate din carne, murături pentru iarnă, brânzeturi de capră și oaie delicioase, must și vin de calitate, precum și o gamă largă de preparate din carne, cum ar fi pastrama și micii. Ceea ce a făcut acest festival cu adevărat special a fost nu numai varietatea de produse, ci și atmosfera caldă și prietenoasă care l-a înconjurat.

Așadar, cei care au fost în căutarea unei experiențe culinare autentice și a unui loc în care să se bucure de bucuriile toamnei au avut oportunitatea de a se bucura de acest eveniment la Techirghiol. Au putut să se alăture comunității într-o sărbătoare a bunătății, a gusturilor tradiționale și a ospitalității românești. „Festivalul Chiftelutelor și al Pastramei – Bucuriile Toamnei” a fost o ocazie minunată de a petrece timp de calitate și de a savura deliciile culinare oferite de producătorii locali.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!