Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Prima ediție a Festivalului Multietnic „Mozaic Dobrogean” a fost un real succesl. Timp de două seri, publicul prezent la Teatrul de Vara „Jean Constantin” din Techirghiol a fost captivat de muzica și dansurile populare care au oferit o privire în universul tradițiilor și obiceiurilor etniilor ce conviețuiesc în armonie în frumoasa Dobrogea.

Evenimentul a reafirmat, încă o dată, că Dobrogea este un model de conviețuire multietnică și a evidențiat importanța respectului pentru tradițiile fiecărei etnii, care ne aduce pe toți împreună într-un spirit de unitate și prietenie.

Le mulțumim din suflet organizatorilor, Primaria Orasului Techirghiol in colaborare cu Uniunea Democrata Turca din Romania, și tuturor celor implicați în organizarea acestei prime ediții a Festivalului Multietnic „Mozaic Dobrogean”. De asemenea, suntem recunoscători tuturor ansamblurilor participante, ale căror prestații au contribuit la succesul evenimentului. Cu siguranță, editia a II-a va fi cel puțin la fel de spectaculoasă, captând din nou interesul și inima publicului.

Ne luăm rămas bun de la această primă ediție cu bucuria reușitei și cu promisiunea unei noi întâlniri în anul următor, pentru a sărbători din nou bogăția diversității culturale din minunata noastră Dobroge.

Urmăriți, mai jos, festivalul integral, in desfasurarea lui:

ZIUA 1

PARADA ANSAMBLURILOR

https://fb.watch/meZqAQGfw7/

SEARA FESTIVALULUI

https://fb.watch/meZsud5ibi/

ZIUA 2

PARADA ANSAMBLURILOR

https://fb.watch/meZw7XxD2v/

SEARA FESTIVALULUI

https://fb.watch/meZyi6vNjJ/

Sursa foto & video: Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!