Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Toamna în Techirghiol poate fi titlul unui șlagăr, al unui poem sau chiar al unui roman de dragoste pentru că Techirghiol face parte, cu siguranță, dintre stațiunile care rămân frumoase și toamna. Este un spațiu plin de romantism, cu răsăriturile și apusurile lui minunate. Este un oraș plin de vitalitate, pentru că techirghiolenii sunt mereu foarte activi. Este o stațiune veșnic animată, pentru că turiștii au la dispoziție întregul an, nu numai un scurt sezon.

 În Techirghiol, cuvintele de ordine sunt “sănătatea” și “relaxarea”. Dacă stresul de la serviciu și reumatismul îți dau târcoale, Techirghiol este cea mai potrivită destinație pentru tine. Tratamentul balnear de nivel european, servirea ireproșabilă, miraculosul nămol sapropelic fac din Techirghiol o stațiune unică în lume. Uiți de probleme în lungi plimbări pe faleză și pe aleile lui liniștite și ai la dispoziție locuri sfinte de reculegere unde te poți retrage atât pentru rugăciune cât și pentru tratament balnear.

 Toamna în Techirghiol poate fi acel moment special în acel loc deosebit, al cărui spirit merită imortalizat pe pânză sau pe peliculă de pictori și artiștii fotografi. O atmosferă potrivită atât pentru luna de miere cât și pentru sărbătorirea nunții de argint, de aur și chiar de diamant. O familie numeroasă se simte excelent toamna în Techirghiol. O tânără pereche va avea suficiente momente de relache cât și antren în stațiune. Pentru un team building nu poți găsi un loc mai potrivit.

 Toamna în Techirghiol înseamnă zborul pescărușilor peste luciul lacului și călătoria zilnică a soarelui de pe un mal pe altul. Cerul albastru încărcat de nori pe care se profilează siluetele familiare, simbolice ale orașului, martori ai unei istorii încărcate de înțelesuri, de miturile cu eroi civilizatori și de iubirea naturii pentru un loc unic în lume. Toamna în Techirghiol este anotimpul tău preferat.

 


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!